alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : FLORES-GIRON, EMMANUEL [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Mendoza-Cuevas, José Alberto et al. Cambios en el recuento de cuatro grupos bacterianos durante la maduración del Queso de Prensa (Costeño) de Cuajinicuilapa, México. Rev. mex. de cienc. pecuarias, Mar 2023, vol.14, no.1, p.94-109. ISSN 2007-1124


   2 / 5
select
to print
 Sánchez-Zamora, Niriel et al. Efecto del aceite de orégano en las propiedades fisicoquímicas, texturales y sensoriales del queso panela. Rev. mex. de cienc. pecuarias, Mar 2022, vol.13, no.1, p.258-271. ISSN 2007-1124


   3 / 5
select
to print
 Barraza-Santos, Genesis Carolina et al. Efecto de aceites esenciales de orégano en la calidad de la carne de codornices. Ecosistemas y recur. agropecuarios, 2021, vol.8, no.2. ISSN 2007-9028


   4 / 5
select
to print
 Diego-Zarate, Lizbeth Malleli et al. Efecto del nopal (Opuntia spp) deshidratado en polvo sobre las propiedades fisicoquímicas y sensoriales de salchichas Viena. Biotecnia, 2021, vol.23, no.2, p.89-95. ISSN 1665-1456


   5 / 5
select
to print
 Herrera-Balandrano, Daniela D. et al. Conservación de pechugas de pollo con aceite esencial de orégano mexicano. Biotecnia, 2020, vol.22, no.2, p.119-127. ISSN 1665-1456


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information